Gå videre til innhold
Foto: Ruter AS
Foto: Ruter AS

Pressemelding -

Kollektivtrafikken går, men med noen forsinkelser og enkelte innstillinger

Reisende oppfordres til å bruke Ruters reiseplanlegger og beregne god tid. Vanskelige kjøreforhold enkelte steder, og problemer med signalanlegget på T-banen fører til flere innstillinger idag både i Oslo og Akershus. Det jobbes for fullt med både veivedlikehold og retting av feil på systemer.

- Glatte veier og nedblåste trær har ført til forsinkelser og enkelte innstillinger både på buss og T-banen i dag. Vekselproblemer på Helsfyr fører også til forsinkelser i hele T-banesystemet. Vi oppfordrer derfor reisende til å beregne god tid, og sjekke reiseplanleggeren vår, sier pressevakt i Ruter, Sofie Bruun.

Related links

Emner

Regions


Ruter As er et felles administrasjonsselskap for kollektivtrafikken i hovedstadsområdet. Vi administrerer over halvparten av kollektivtrafikken i Norge. Vår rolle er å planlegge, utvikle, samordne, bestille, markedsføre og informere om kollektivtrafikktilbudet. All operativ drift utføres av ulike operatørselskap som kjører på kontrakt for Ruter - alt innenfor samme billett- og prissystem. Våre eiere er Oslo kommune (60 %) og Akershus fylkeskommune, (40 %). Totalt var det 341 millioner påstigninger i området vi dekker i 2022.

Kontakter

Pressevakt

Pressevakt

Pressekontakt 400 01 518