Gå videre til innhold
Foto: Ruter As / Nucleus AS, Daniel Jacobsen
Foto: Ruter As / Nucleus AS, Daniel Jacobsen

Pressemelding -

Kollektivtransporten torsdag morgen 25. januar

Etter en svært utfordrende dag i går, ser kollektivtransporten ut til å flyte bedre torsdag morgen, men noen bussavganger er innstilt.

Flere operatører melder om skader på noen av bussene som følge av de glatte forholdene i går og tidligere denne uken. Det fører til bussmangel på morgenen i dag, og noen avganger blir dermed innstilt. Det kan i tillegg fremdeles være glatt enkelte steder, det kan påvirke fremkommeligheten til noen av bussene og eventuelt føre til delinnstillinger og forsinkelser på noen bussavganger.

Flere avganger på linjene 100, 110, 300, 320, 340, 345, og 360 er innstilt på morgenen i dag.

T-banen og trikken kjører som den skal.

Ruter oppfordrer alle som skal ut å reise å bruke reiseplanlegger enten på nett eller i app.

Emner

Regions


Ruter As er et felles administrasjonsselskap for kollektivtrafikken i hovedstadsområdet. Vi administrerer over halvparten av kollektivtrafikken i Norge. Vår rolle er å planlegge, utvikle, samordne, bestille, markedsføre og informere om kollektivtrafikktilbudet. All operativ drift utføres av ulike operatørselskap som kjører på kontrakt for Ruter - alt innenfor samme billett- og prissystem. Våre eiere er Oslo kommune (60 %) og Akershus fylkeskommune, (40 %). Totalt var det 341 millioner påstigninger i området vi dekker i 2022.

Kontakter

Pressevakt

Pressevakt

Pressekontakt 400 01 518